BELIGGENHED - 1. række til havet

Kystvejen 354, 4671 Strøby - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 2.880.000

BELIGGENHED - 1. række til havet

Beliggende i 1. række, direkte ud til strandarealet/ offentlig fredskov, finder du dette velbeliggende indflytningsklare sommerhus med havudsigt.

Få skridt fra vandkanten - med under 100 meter fra ejendommen, så står du med fødderne i vandet.
Beliggende lige ud til Strøby Ladeplads børnevenlige sandstrand.

Grundejerforeningen har en nyere fælles badebro, få meter fra sommerhuset.

Er du til vinterbadning, havkajak, paddelboard, kitesurfing, fiskeri, en svømmetur i havet før arbejde, lange naturskønne gåture, lige uden for din dør - langs stranden og gennem den smukke bøgeskov?

Mulighederne er mange, og her er du HELT tæt på - Få minutter fra hoveddøren står du i vandkanten, og få minutters gang langs stranden, er du i Bøgeskoven.

Du er samtidig helt centralt placeret, få meter fra busstop, hvor bussen kører til Køge station, og herfra er der tog bl.a. til København. Har du mange besøgende er der en stor offentlig p-plads, uden tidsbegrænsning, få meter fra ejendommen, så du og dine gæster kan komme lige let til ejendommen via bilen, som med offentlig transport.

Sommerhuset er et nyrenoveret typehus fra Planet huse, model VENUS, professionelt opført i 1999 på støbt fundament og selvfølgelig isoleret, således det er behagelige at anvende huset på alle årstider.

Ønsker du et større hus er der også gode muligheder for en tilbygning, eller er du interesseret i et nyt sommerhus, er der rigtig gode muligheder for at udnytte denne brede grund, til et helt nyt byggeprojekt. Grunden er 730 m2 højtliggende ift. normal vandstand, hvorfor den ikke, på nogen måde, var påvirket af stormfloden i oktober 2023.

Huset byder på hyggelig lys stue med loft til kip, 2 gode lyse værelser, nyere køkken, nyere badeværelse, mv. Hele huset fremstår nyistandsat, lyst og indbydende.

Området byder bl.a. på en cafe og Restaurant Udsigten er beliggende ca. 1,5 km nede af vejen. Netto, Rema1000, Dagli´Brusen, Apoteket, og mange forskellige butikker er i Strøby, og alle nås indenfor ca. 5 km. Der er ca. 11 km. til det hyggelige Køge, der byder på et utal af butikker,
restauranter, biograf, torvedage, mv. Der er ca. 53 km. til Tivoli / København, og ca. 42 km. til Bonbonland.

Lige uden for ejendommen kan nydes uendelige naturskønne gåture. Kystvandring direkte fra ejendommen, fra stranden ind i det store skovområde, fra Magleby skov, over i Gjorslev skov med de 55 gravhøje, forbi havnen og videre over på trampestien langs Stevns klint (der er på UNESCOs verdensarvsliste) hvor bl.a. Holtug kridtbrud, udsigt udover klinten, en halvt nedstyrtet Højerup Gamle kirke, og et koldkrigsmuseum under jorden, kan opleves - Smukke historiske naturoplevelser venter lige udenfor døren.

Velkommen til dette skønne ”strandhus” på Kystvejen, ved Vejs Ende.

Kontakt for fremvisning og spørgsmål på tlf.: 2232 7371


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
  • Kogeplader
Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Udbetaling 145.000,-
Ejerudgift/md. 2.194
Bolig (BBR) 59 m²
Værelser 3
Grund 730 m²
Byggeår 1999
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 14.574 kr./år
Ejendomsværdiskat 7.665 kr./år
Husforsikring 2.490 kr./år
Renovation 1.386 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 216 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.194 kr./md.
Variable udgifter
Vand 140 kr./måned
El 100 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Tilstandsrapport » Download El-rapport
Boligen er vist 104 gange