Vidunderlig oase i skønne omgivelser kun 20 min fra Rådhuspladsen

Gammavej 10, 2730 Herlev - Kolonihave

Kontantpris
Kr. 1.095.000

Vidunderlig oase i skønne omgivelser kun 20 min fra Rådhuspladsen

Velholdt og velplejet kolonihavehus der er ideelt til en familie med små eller mellemstore børn.

Rumfordeling er som følger: Stue/spisestue, 2 soveværelser med god opbevaringsplads. Køkken med 2 gasblus, ovn/mikroovn og stort kølefryseskab.

Umiddelbart udenfor finder man badeværelset med brusebad og toilet med 3000 liters godkendt samletank (fra 2018); et skur til opbevaring og desuden en overdækket plads til cykler, græsslåmaskine etc.

Der er køkkenhave og drivhus, udendørsbruser samt både overdækket terrasse og 15m2 stor sydvestvendt solterrasse. Masser af bede med stauder, roser, æbletræ, bærbuske og blomstrende buske.

Haveforeningen er utrolig hyggelig og ligger helt roligt, væk fra motorvejen og ca. 20 minutters kørsel fra København. Den er ikke underlagt Kolonihaveforbundets regler, hvilket betyder at man både må have høje træer og hække og lade græsset gro.

Der er åbent for vandet fra slut marts til slut oktober. Huset må ikke benyttes til helårsbeboelse. Offentlig transport ligger 5 minutters gang fra foreningen. Indkøbsmuligheder er indenfor en kort cykeltur.

Der er mange arrangementer for både børn og voksne i løbet af sæsonen. Der planlægges desuden kloakering i løbet af de næste 4-5 år.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Kolonihave
Haveafgift 990,-
Bolig (BBR) 48 m²
Værelser 3
Grund 400 m²
Byggeår 1980
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.931 gange